Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Επιπτώσεις της χιτίνης στους ζωντανούς οργανισμούς.
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0532-85171476
Επαφή τώρα

Επιπτώσεις της χιτίνης στους ζωντανούς οργανισμούς.

2024-03-19

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Επιπτώσεις της χιτίνης στους ζωντανούς οργανισμούς.
Η χιτίνη είναι παρούσα στα καβούρια των καβουριών και άλλων οστρακοειδών, σε βρώσιμη ζωική κυτταρίνη, με χαμηλότερη χοληστερόλη, ενισχύει την ανοσία, την απορρόφηση επιβλαβών ουσιών στο σώμα και αποκλείεται από το σώμα,Η αποτελεσματικότητα και ο ρόλος του οργανισμού του κάθε ατόμου είναι διαφορετικός, πρέπει να χρησιμοποιείται υπό την καθοδήγηση ενός γιατρού, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυθαίρετα το δικό τους.
 
Η αποτελεσματικότητα και ο ρόλος της χιτίνης:
 
1. χαμηλότερη χοληστερόλη:
 
Η χιτίνη στο σώμα με τη μορφή θετικά φορτισμένων κατιόντων, μπορεί να συνδυαστεί με χολικά οξέα και χολικά άλατα, μπορεί να αναστέλλει την απορρόφηση της χοληστερόλης στο λεπτό έντερο,δεν θα μειώσει μόνο την συσσώρευση χοληστερόλης στο ήπαρ, αλλά μειώνει επίσης τη συγκέντρωση της κακοήθικης χοληστερόλης και βελτιώνει την περιεκτικότητα της καλοήθικης χοληστερόλης
 
2Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα:
 
Η χιτίνη μπορεί να βελτιώσει την ανοσία του σώματος, έχει την επίδραση της ενίσχυσης του ρόλου των ανοσοκυττάρων.Πειραματισμοί σε ζώα έχουν επιβεβαιώσει ότι η ανοσοποιητική δράση της χιτίνης συμβάλλει στη μείωση της βλάβης των καρκινικών κυττάρων, και προάγουν το νεογέννητο και την ομαλοποίηση των κατεστραμμένων κυττάρων του ήπατος.
 
3. Απορροφούν τις επιβλαβείς ουσίες στο σώμα και τις αποβάλλουν από το σώμα:
 
Η χιτίνη μπορεί επίσης να μειώσει την συσσώρευση βαρέων μετάλλων στο σώμα, η συσσώρευση βαρέων μετάλλων στο σώμα θα προκαλέσει νευροπάθεια, δυσλειτουργία οργάνων και άλλες συνέπειες,Η χιτίνη μπορεί να απορροφήσει βαρέα μέταλλα όπως ο χαλκός, καδμίου, ψευδαργύρου, ουρανίου και απεκκρίνονται.
 
4- στομάχι και έντερα:
 
Η χιτίνη μπορεί να προωθήσει την εξάπλωση των ευεργετικών βακτηρίων στο έντερο, να αναστέλλει την ανάπτυξη των επιβλαβών βακτηρίων, να μειώνει την ευκαιρία για την ανάπτυξη των βακτηρίων coliform,μπορεί να βελτιώσει την πεπτική λειτουργία, για να επιτευχθεί η επίδραση του στομάχου και των εντέρων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας αποξηραμένα αλευροφόρα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 drymealworm.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.