Σπίτι >

Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd.
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0532-85171476
Επαφή τώρα
Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd.
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Βόρεια Αμερική , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής

Εμπορικά σήματα:

SinoCrown

Αριθ. των υπαλλήλων:

100~500

Ετήσια πωλήσεις:

2000000-3500000

Έτος που καθιερώνεται:

2004

PC εξαγωγής:

80% - 90%

Εισαγωγή

Qingdao Sino Co. εφαρμοσμένης μηχανικής κορωνών βιολογική, LD. βρίσκεται σε μια παράκτια πόλη-δυτικά ακτή Qingdaowhere παρουσιάζει το όμορφο περιβάλλον, το κατάλληλο κλίμα, και αναπτυγμένο εμπόριο. Το καταχωρημένο κεφάλαιο είναι 10million yuan.

Qingdao Sino κοβάλτιο εφαρμοσμένης μηχανικής κορωνών βιολογικό, LD. κεντροθετείται στην ανάπτυξη του κίτρινου mealwormcultivation με τη χρησιμοποίηση της βιοτεχνολογίας. ο υπολοχαγός είναι μια διαφοροποιημένη επιχειρηματική ενσωμάτωση με στην ανάπτυξη, production.promotion, τις τεχνικές υπηρεσίες, την επεξεργασία και το μάρκετινγκ. Τώρα, βαθύ mealworm προϊόντων σειράς επεξεργασίας ofyellow περιλαμβάνει την κίτρινη mealworm αφαίρεσης λίπους πρωτεϊνική σκόνη, το πετρέλαιο εντόμων, το ξηρό yellowmealworm και τις ξηρές χρυσαλίδες. Αυτά τα προϊόντα έχουν περάσει την επιθεώρηση στο κέντρο andinspection ποιοτικής επίβλεψης τροφίμων στο Υπουργείο γεωργίας. Ξηρό κίτρινο mealworm και οι ξηρές χρυσαλίδες είναι exportedto Γαλλία και Μεγάλη Βρετανία, που ευνοούνται από τους εσωτερικούς και υπερπόντιους καταναλωτές. Με το subiect mealworm vellow της βιομηχανίας, η επιχείρηση προωθεί την τεχνική καλλιέργειας, τη βάση acquirescultivation και τα προϊόντα των αγροτών για να επικεντρωθεί στην επεξεργασία και το μάρκετινγκ, και constructsthe της βάσης επεξεργασίας για το μεγάλης κλίμακας έντομο ol και την κίτρινη mealworm αφαίρεσης λίπους πρωτεϊνική σκόνη. Σήμερα, η επιχείρηση έχει διαμορφώσει ήδη ορισμένη κλίμακα. Υποστηρίζοντας τις αρχές του honestcooperation και του win-win θησαυρού, η επιχείρηση ψάχνει την ομο-ευημερία με το διακινούμενο μεγάλο επίτευγμα εμπόρων andmakes από κοινού!

Κίνα Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Είμαστε μια επαγγελματική ξηρά επιχείρηση εξαγωγής εντόμων, δεσμευμένη να παράσχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες στους πελάτες παγκοσμίως. Με τα έτη εμπειρίας στην επεξεργασία και την παραγωγή ξηρών mealworms, είμαστε διάσημοι για τον επαγγελματισμό, την αποδοτικότητα, και την αξιοπιστία μας. Κατωτέρω είναι οι κύριες υπηρεσίες που προσφέρουμε:

 

Ανεφοδιασμός και προμήθεια προϊόντων: Έχουμε καθιερώσει τις στενές συνεργασίες με τους προμηθευτές κορυφαίας ποιότητας παγκόσμιους, επιτρέποντας σε μας για να παρέχουμε τις υπηρεσίες προμήθειας για ένα ευρύ φάσμα των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Εάν χρειάζεστε τις πρώτες ύλες, τελειωμένος - προϊόντα, ή ειδικά προσαρμοσμένα στοιχεία, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Ιστορία

Qingdao η Sino Co. εφαρμοσμένης μηχανικής κορωνών βιολογική, ΕΠΕ είναι σφαιρικοί προμηθευτής και ένας υπεύθυνος για την ανάπτυξη mealworm της καλλιέργειας με τη χρησιμοποίηση της βιοτεχνολογίας και σοι δύο το κατοικίδιο ζώο, η κτηνοτροφική παραγωγή, aquacultureand και βιομηχανίες τροφών. Τώρα, τα βαθιά προϊόντα σειράς επεξεργασίας mealworm περιλαμβάνουν την απολιπαμένη mealworm πρωτεϊνική σκόνη, mealworm πετρέλαιο, ξηρά mealworm σκόνη.

 

Αυτά τα προϊόντα έχουν περάσει την επιθεώρηση ποιοτικών επίβλεψης και επιθεώρησης τροφίμων στο κέντρο στο Υπουργείο γεωργίας. Mealworms τα προϊόντα σειράς, έχουν περάσει την αμερικανική πιστοποίηση FDA, η πιστοποίηση ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης κκπ + προμηθευτές πρώτης ύλης, για τη διαμόρφωση προσωπικού επιχείρησης καθώς επίσης και τα ανθρώπινα δικαιώματα, έλαβαν την πιστοποίηση SeDex. Έχουμε εξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία και άλλες περισσότερες από 20 χώρες, ευνοώ από τους εσωτερικούς και υπερπόντιους καταναλωτές. Μπορούμε να συσκευάσουμε στις τσάντες βάρους batch στην απαίτηση του πελάτη.

Η ομάδα μας

 

Το κεντρικό γραφείο μας είναι βασισμένο σε Qingdao με την παραγωγή και τις εγκαταστάσεις αποθηκών εμπορευμάτων μας που εδρεύουν στη νέα περιοχή δυτικών ακτών Qingdao. Qingdao στη Sino Co. εφαρμοσμένης μηχανικής κορωνών βιολογική, ΕΠΕ, υπερηφανευόμαστε για την ποιότητα των προϊόντων μας και παρέχουμε μια αποδοτική και επαγγελματική υπηρεσία. Υποστηρίξτε ing τις αρχές της τίμιας συνεργασίας και του win-win θησαυρού, η επιχείρηση ψάχνει το perity ομο-πλεονεκτημάτων με τους διακινούμενους εμπόρους και κάνει το μεγάλο επίτευγμα από κοινού!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας αποξηραμένα αλευροφόρα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2023-2024 drymealworm.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.