Huis >

Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd.
Ongeveer ons
Contacteer ons
Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Oost-Europa , Oost-Azië

Handelstype:

Fabrikant

Merken:

SinoCrown

Nr van Werknemers:

100~500

Jaarlijkse Verkoop:

2000000-3500000

Gevestigd jaar:

2004

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Biologisch de Techniekco. van de Qingdao Chineeskroon, LD. wordt gevestigd in een kustkust van Qingdaowhere tonen mooi milieu, stad-west geschikt klimaat, en ontwikkelde handel. Het geregistreerde kapitaal is 10million-yuan.

Biologisch de Techniekco van de Qingdao Chineeskroon, LD. wordt gecentreerd bij het ontwikkelen van gele mealwormcultivation door biotechnologie te gebruiken. Lt. is het gediversifieerde onderneming integreren met ontwikkeling, production.promotion, de technische diensten, verwerking en marketing. Nu, omvat de diepe de producten ofyellow meelworm van de verwerkingsreeks het ontvetten geel meelworm eiwitpoeder, insectolie, droge yellowmealworm en droge poppen. Deze producten hebben de inspectie in andinspectioncentrum van de voedselkwaliteitsupervisie in Ministerie van Landbouw overgegaan. De droge gele meelworm en de droge poppen zijn exportedto Frankrijk en Groot-Brittannië geweest, begunstigd door binnenlandse en overzee verbruikers. Met subiect van de industrie van de vellowmeelworm, bevordert het bedrijf de cultuurtechniek, de acquirescultivationbasis en de producten van landbouwers om zich op verwerking en marketing te concentreren, en constructsthe verwerkingsbasis voor insect op grote schaal ol en het ontvetten geel meelworm eiwitpoeder. Tegenwoordig, heeft het bedrijf reeds bepaalde schaal gevormd. Bevestigend de principes van honestcooperation en win-win schat, zoekt het bedrijf mede-welvaart samen met reizende handelaars andmakes grote voltooiing!

China Qingdao Sino Crown Biological Engineering Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Service

Wij zijn een professioneel droog bedrijf van de insectuitvoer, geëngageerd aan wereldwijd het verlenen van de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan klanten. Met jaren van ervaring in verwerking en het produceren van droge meelwormen, zijn wij beroemd voor onze professionalisme, efficiency, en betrouwbaarheid. Hieronder zijn de belangrijkste diensten die wij hebben aangeboden:

 

Productlevering en Verwerving: Wij hebben dichte vennootschappen met over de hele wereld hoogste-kwaliteitsleveranciers gevestigd, toelatend ons om de verwervingsdiensten voor een brede waaier van de producten van uitstekende kwaliteit te verlenen. Of u grondstoffen nodig hebt, geëindigd - producten, of speciale aangepaste punten, kunnen wij aan uw behoeften voldoen.

Geschiedenis

Biologisch de Techniekco. van de Qingdao is Chineeskroon, Ltd een globale leverancier en een ontwikkelaar van meelwormcultuur door biotechnologie aan allebei te gebruiken het huisdier, de veeteelt, aquacultureand en de voerindustrieën. Nu, omvatten de diepe producten van de verwerkingsreeks van meelworm ontvet meelworm eiwitpoeder, meelwormolie, droog meelwormpoeder.

 

Deze producten hebben de inspectie in van de voedselkwaliteitsupervisie en inspectie centrum in Ministerie van Landbouw overgegaan. De producten van de meelwormenreeks, heeft de Amerikaanse FDA-certificatie, de de veiligheidscertificatie van de Europese Unie van GMP + grondstoffenleveranciers, over de configuratie overgegaan van het bedrijfpersoneel evenals verkregen de rechten van de mens, de SeDex-certificatie. Wij zijn uitgevoerd naar Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en andere meer dan 20 landen, begunstigd door binnenlandse en overzee verbruikers. Wij kunnen in de zakken van het partijgewicht aan de eis van de klant inpakken.

Ons Team

 

Ons hoofdkantoor is gebaseerd in Qingdao met onze die productie en pakhuisfaciliteiten op het Westkust Nieuwe Gebied worden gebaseerd van Qingdao. Bij Co. van de de Kroon Biologisch Techniek van Qingdao Chinees, Ltd, pride wij op de kwaliteit van onze producten en verlenen de efficiënte en professionele dienst. Bevestig ing de principes van eerlijke samenwerking en win-win schat, zoekt het bedrijf mede-prosperity met reizende handelaars en maakt samen grote voltooiing!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China gedroogde meelwormen Leverancier. Copyright © 2023-2024 drymealworm.com . Alle rechten voorbehoudena.